Toimitusehdot

Toimitus
Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa.

Takuu ja tuki
Kaikilla tuotteilla on normaalit valmistajien myöntämät takuut. Rautakauppa24 Oy hankkii tavarat aina virallisista kanavista, jolloin normaalit valmistajien tai maahantuojien myöntämät takuut pätevät. Mikäli sinulla on takuuasioissa kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai suoraan esim. tuotteen valmistajaan. Tekninen tuki palvelee teitä ainoastaan Rautakauppa24 Oy omiin tuotemerkkeihin liittyvissä kysymyksissä. Muiden valmistajien teknistä tukea saatte valmistajan omilta verkkosivuilta.

Asiakaspalautukset
Kaikilla sivustomme tuotteilla on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palauttaminen on mahdollista vain, jos tuote on täydellisen jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön, pakkaus mukaanlukien. Käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Myöskään tilaustuotteilla tai asiakasta varten räätälöidyillä ei ole palautusoikeutta. Ilmoitamme tuotekohtaisesti, mikäli tuote on tilaustuote.

Tuotetta palauttaessa ota aina ensin yhteyttä Rautakauppa 24 Oy:n asiakaspalveluun ohjeiden saamiseksi. Tuotteet palautetaan Rautakauppa 24 Oy kertomalla tavalla. Sopimatta palautettuja tuotteita emme hyvitä, vaan palautus hoidetaan asiakkaan kustannuksella. Erikoistilauksesta valmistettuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan. Tällaisia ovat mm. asiakkaan haluamaan määrämittaan katkaistut/metritavarana myytävät kaapelit ja putket.

Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli se voidaan suorittaa tavanomaisella tavalla postitse/postipakettina. Suurempien tavaramäärien tai raskaampien tuotteiden ollessa kyseessä asiakas pääsääntöisesti vastaa palautuskustannuksista. Huom! Pääsääntöisesti mm. kaikki erillisrahditettavat tuotteet ovat sellaisia, joissa palautusrahdista vastaa asiakas. Erillisrahdista on aina maininta tuotesivulla ja ostoskorissa. Jos tavarassa on virheitä, vastaa korvaus- tai palautuskustannuksista tavarantoimittaja. Näissäkin tapauksissa ota heti virheen havaittuasi yhteyttä meihin. Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa sen alkuperäispakkauksessa, joten säilytä pakkaus ja sen sisältö huolellisesti.

Kauppahinta ja kulut palautetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on saanut tuotteen takaisin ja todennut sen palautuskelpoiseksi.
Palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita muutoin kuin niissä tapauksissa, joissa tuote on viallinen.

Tuotteen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi. Mahdolliset noutamatta jättämisestä aiheutuvat palautuskustannukset peritään asiakkaalta.

Reklamaatiot
Jos huomaat tuotteessa vikaa, ota yhteys asiakaspalveluun. myynti@rautakauppa24.fi

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

Maksutavat
Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi.

Maksukaistan yhteystiedot
Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: myynti@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta